Service & Mentenanta

Activitatea de service si mentenanta tehnica a sistemelor si echipamentelor de securitate asigura functionarea in parametri normali a intregului sistem de Securitate din obiectiv limitand erorile si alarmele false.

Orientarea catre client, ofertarea unor produse si servicii de calitate si ‚promovarea unor preturi cat mai accesibile ne-au asigurat o pozitie de top pe piata serviciilor de service si mentenanta a sistemelor de securitate. De asemenea acoperirea nationala proprie si serviciul propriu de call center-ul 24/7 pentru interventii tehnice, ne-au asigurat in timp extinderea si posibilitatea abordarii a numeroase proiecte la nivel national.

Societatea Advance cu experienta de peste 20 ani in domeniul sistemelor de securitate promoveaza si livreaza tehnologii de varf si solutii pentru sisteme de securitate care sa asigure clientilor imbunatatirea, eficientizarea si cresterea gradului de protectie, intr-un mod adaptat nevoilor si bugetului alocat de acestia.


Peste 10 ani experienta in service si mentenanta tehnica a sistemelor de securitate

Serviciul Call Center Advance pentru defectiuni tehnice si sesizari este disponibil la nivelul intregii tari, in regim 24/7 si este gestionat de o echipa tehnica formata din ingineri de securitate cu experienta care asigura buna organizare a activitatii prin proceduri complexe si stricte de Securitate pentru a avea eficienta la nivel national.

3.000 de obiective la nivel national, fara subcontractanti

Prin fonduri proprii am devenit o companie care asigura Service-ul si Mentenanta sistemelor de securitate si reusim sa ne deosebim prin posibilitatea sustinerii unor costuri minime pentru serviciile noastre si a unui timp extrem de scurt pentru interventie si rezolvare a oricarui eveniment la nivel national.

35 de echipe de interventie tehnica si retea nationala proprie de oameni specializati

Prezenta nostra in orase precum Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Suceava si Timisoara, dar si echipele de interventie tehnica foarte bine dotate tehnic, cu stocuri tampon pe masini ne permit remedierea on site a oricarui tip de defect constatat punctual.

Interesat de o colaborare cu noi? Contacteaza-ne ›