Despre noi

Pe piata din 1999

Societate infiintata in 1999 si licentiata in domeniul sistemelor de securitate pentru a desfasura activitati precum: proiectare sisteme de securitate, instalare sisteme de detectie si avertizare la efractie, supraveghere video, control acces si pontaj, de detectie si avertizare la incendiu, date-voce, service si mentenanta la sistemele instalate.

Peste 110 de angajati

La realizarea obiectivelor noastre contribuie o echipa de tehnicieni si specialisti atent selectionati, bine pregatiti si avizati de organele competente, pentru a proiecta si instala sisteme tehnice de securitate, care profeseaza la standarde internationale in evaluarea riscurilor de siguranta si securitate, stabilind astfel solutii optime pentru eliminarea lor.

Serviciul Call Center Advance

Pentru defectiuni tehnice si sesizari este disponibil la nivelul intregii tari, in regim 24/7 si este gestionat de o echipa tehnica formata din ingineri de securitate cu experienta de peste 10 ani in service si mentenanta tehnica a sistemelor de securitate. Acestia asigura buna organizare a activitatii prin proceduri complexe si stricte de Securitate pentru a avea eficienta la nivel national.

3000 de obiective la nivel national

Prin fonduri proprii am devenit o companie care asigura Service-ul si Mentenanta sistemelor de securitate la peste 3000 de obiective la nivel national, fara subcontractanti, si reusim sa ne deosebim de concurentii nostrii prin posibilitatea sustinerii unor costuri minime pentru serviciile de service si mentenanta al sistemelor de securitate si a unui timp extrem de scurt pentru interventie si rezolvare a oricarui eveniment la nivel national.

Echipamente certificate si omologate

Toate echipamentele instalate sunt produse ale unor companii recunoscute pentru performanta si fiabilitatea ridicata in conformitate cu standardele in domeniu si certificatele de calitate, toate avand si omologarea institutiilor abilitate din Romania.

Retea nationala proprie

Advance a construit o retea nationala proprie de oameni specializati in orase precum Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Suceava si Timisoara, dar si 35 de echipe de interventie tehnica foarte bine dotate tehnic, cu stocuri tampon pe masini pentru remedierea oricarui tip de defect constatat punctual.

Certificari

  • Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001/2015
  • Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale ASR 8000
  • Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2015
  • Sistemul de Management al Securitatii Informatiei SR ISO/CEI 27001:2013
  • Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale SR OHSAS 18001:2008

Genetec domina de peste 20 ani dezvoltarea de soluții de securitate integrata IP de clasă mondială. Astăzi, Genetec este furnizor global de solutii IP pentru supraveghere video, control acces și recunoaștere a numerelor de inmatriculare, integrate într-o singură platformă numita Security Center, fiind prezenti prin parteneri licentiati pe sase continente si in peste 80 de tari.

Interesat de o colaborare cu noi? Contacteaza-ne ›